CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Tuesday, March 1, 2011

obses??


hi... semua.. peni in the house... huhu... setahun sekali peni drop something kat blog peni ni... dulu hari-hari tau... bukan setakat 1 entri je yang peni buat.. 2-3 entri hahahahah.... mase tu obses la katakan..

tajuk peni kali ni pun ade kaitan dengan obses jugak.. hurmmm semua ni berkaitan dengan kecantikan... tak sudah-sudah kan... tahu tak suatu masa dulu peni nak
sangat gemuk... ye la rase macam tak cantik je jadi kurus.. ada tak orang yang rasa macam peni rasa?? mesti ramaikan....

Peni lama-kelamaan jadi obses nak tambahkan berat badan.. tau tak apa yang peni buat?? peni makan chocolate.. hari-hari.. bukan satu tapi 2-3 tau.. tapi time tu selera untuk makan makanan lain kurang... so berat badan tak berapa naik la...

tapi sekarang ni sudah lari potongan model hahahahahah~ itu pesanan dari kawan baik peni cik sabariah.. hihi~ bukan takat nasi je apa yang lalu depan mata se
mua peni sebat.. tolak daging je.. sbb peni tak makan daging.. hahahahah~

dah tu.. bila dah berat naik mula la.. seluar pulak yang tak muat.. mak aii... boleh naik takat peha je.. sedih nye....baru la terasa yang ke obsesan untuk gemuk tu membawa padah.... ye la... nak gemuk memang senang.. tapi seluar semua tak muat lagi... nyesal lak rasanya...

sekarang ni sesapa boleh tolong peni tak?? bimbing peni untuk kekal langsing mcm dulu??? takot sudahhh...~ rasanya sekarang ni peni OBSES nak turunkan berat badan... dulu 47kg sekarang sudah 54kg teruk kannnn??~
gemuk tak?? nak kurus balikkkk~

Best regards,

5 ulasan:

Puanbee said...

huiiii cepat naik nyer..tu lah aku dah ckp lop oii jgn naik kan berat payah woo nk turun hukss..mcm i nih

peni anani said...

hahahaah~ ni semua sbb tak keja la ngah oiitt.. cm ner nak buat ni.... tulung...

zianazone @ appleijo said...

huhuhu jangan kata ko..kitaorg pun dah naik jgak uwaa nak kurus gakk huhuhu

peni anani said...

aty angah.. macam mana nak buat ni... aku rase macam hodoh sangat sekarang ni... hurrmm... nak jumpa orang pun malu...

efa nur said...

peerrgghh....jauh berbeza diri mu...hehehehee