CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Friday, October 29, 2010

bagi kami satu hari lagi

hurmmm... tak pernah terfikir bile aq nk pindah ade sorang murid cakap "bagi kami satu hari lagi..plz jangan pergi teacher....." time too sedih yang teramat sangat aq rase... hurmmm...

yang kedua sedih bila salah sorang dr parent ni bru tawu aq nk pindah... tetibe datang bwk hadiah... sedih r...." terima kasih sbb jage ank kami.... terima kasih sbb bg ilmu kat adik nan isya" time too aq tak pikir malu dah aq terus peluk nan tiyom murid aq depan mama nan baba dye....

yang ke tiga.. terharu damia merupakan pelajar yang sslu mnyakitkan hati aq... sentiasa aq terjerit2 nama dye... biase r.. kekadang kije ta ciap.. kekadang tlg ciapkan keje kawan...keje dye d biarkan... kekadang lompat tak berenti2 mcm ank kanggaru hak2 tp too kan bebudak... tugas aq cume nk displin kan dye. tak sangka dye orang pertama yang kasi hadiah at aq.. tawu tak ape hadiahnye keh3 'USB card reader' aduyai cam perli jew an...

hehe tak kurang juge  kad ucapan yang agak lucu hahaha... bweeerrrkkk lawak r kamu irdina oiiit... 'teacher ayu sangat baik dan tak garang saya sayang teacher ayu...'. azmin lak asyik ulang ayat yang same je..."saye tamo skolah lagi.......teacher da tade"hurrmmmm... wase cam sangat2 dihargai aw bile jd cm ni,,,, kanak2 mmg pandai hargai kita dr org dewasa kan???

tapi yang paling bermakna skali ialah ucapan dari mereka ni bos aq nan ank2nye 'ayu please keep all the sweet memories we had together from teacher arfah, teacher ana and teacher ras'... adoiiihhh berat toi wase haty mo ninggalkan downg neh... sob... sobbb...

2 ulasan:

mommy said...

sedih an...terbyang mommy cam ner peni nanes tentu ag tomey dari murid2 an...hehe~tak salah mencube untuk berhjrah..kuat kan ati,mana tau jodoh di kuala lumpur...hahaha cam tajuk lagu lak kan.

Peni Anani said...

hahaha... peni nanges ta chumill r...tp lw mommy yunk nanges msti ag chumilll hehehe jodoh??? hehehe