CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Wednesday, October 27, 2010

soccer kids

soccer kids datang lagi kat penang pada 31 oct ni bertempat di padang kompleks sony seberang jaya.. mesti ramai kanak-kanak dibawah 12tahun yang tergila-gila kan sukan ni tak sabar2 menunggu hari tersebut kan... uiiittt adik2 caiyok-caiyok!!! ni la peluang keemasan untuk tunjukkan bakat tu...

*sepupu aku sorang ni pun dah beriya2 sangat nk join bebudak soccer kids ni... tapi ciannye dye ajak aq g time aq dah berangkat ke kl cian an at dia.... abah dye lak kene krusus at sempadan hehe wt muke sedih jew... japg lw qu ta smpai hati mau ugak aq cancel kan tiket telefon kwn2 suruh tlg hantar keh3.....

p/s: sabar ek abg... kak ayu hope sangat abg leh g sana.. amin..

2 ulasan:

shada wentz said...

gud luck si cousin peni!
hee~

Peni Anani said...

walhal maen bola ta penah pown budak tu.. nk msuk tb jew.. hehe