CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Saturday, December 4, 2010

Awaklah Segalanya



hurrmm.. tengok cerita ni sedih jugak.. jum layan.... peni nak cerita sikit r ape yang peni paham tentang jalan cerita ni... sob... soobb.... hurrmm... semua berkisar tentang percintaan kasih sayang...

semua manusia same jew kan.. kalau benda tu dah ada kat depan mata semua buat2 tak nampak jew... tak hargai langsung... peni rase peni pun pernah berada dalam situasi ni dulu.. hurrmm ex peni sllu buat tak tahu jew dgn peni... bila call kekadang tak jawab.. kekadang kate keja banyak.. hurrmm bosan.. peni lak jenis yang tak suke berkawan sbnrnye....so tak ade kwn lain selain dia dan kwn2nye

lapas tu peni pun start menceburkan diri dalam dunia maya... hehehe ye lah... semua kwn2 asyik sms je.. peni ni???? macam tunggul.. tade orang pun msg peni.. sooo.. peni mula berjinak2 dgn dunia khayalan.. hehehe... bkn salah peni pun niat peni cume nk hilangkan bosan je??? ye la dia mcm tak wujud... time tu peni selalu nyanyi lagu 'teruskanlah' by agnes monica.. peni rase lagu tu same je mcm peni.. hak3 jiwa kacau plus jiwang 3 suku.. huhu.. ayat dia mcm ni "ku hidup dgn siapa.. ku tak tahu kau siapa... kau kekasihku tapi orang lain bg ku.." hahahaha mesti korang gelak ngan peni kan????? bweeerrkk...

ok.. 1mggu lepas tu kami kelua.. hehehe, peni nk cerita.. tp tkot dia marah.. so peni diam je r.. keh3 lastly cm ne ntah dia mintak check handset... hehehe time tu gune handset jew berchating... lastly kantoii... peni ngah chating ngan mamat mane ntah.. dia mengamuk.. peni baling cincin yg dia bagi.. coz dia tolak kepala peni kat kusyen kereta... hurrmm...sakit gak r..

esok tu kitorang baik alik.. peni sayang dia... tak boleh gaduh lelama.. salah dia jugak peni berchating ni.. sape suruh dia langsung buat tak tahu je at peni.. lalala~ tapi peni jelaskan kat dia peni join semua ni bukan utuk curang,, tp peni cume teringin rase ber sms..ade orang amik berat dan mcm pasangan bercinta yg lain.. wakaka.. jangan gelakkan peni tau.. peni buat muke sedih ni.. huhu..

tapi sekarang semua dah berakhir pun.. lalala... dia dah ada orang lain.... dah 8bulan pun.. peni lak still cm ni... waiting for someone who never be here for me!! hehehe... tapi sekarang ni peni rase ok sikit kot... dia kan dah happy dgn awek bru dia.... moga bahagia ye abg... hak3.. dushh3 dussh2 hentok pala kat dinding.. kah3...

p/s: sudah2 jangan emo sangat.. peni yang sakit bukan korang.. hak3
-jangan lupe vote peni at efa nur punye blog k... please.. bweerrkk..
-ni linknye http://efagurlz.blogspot.com



Best regards,

11 ulasan:

Kool Stuffs said...

jgn sedey..ade orang lain yang sedang menunggu tu..hehe

AiMaN said...

ciannye..peni...semalam atok pegi sunway ngn nenek..beshhh sangat...hik3..

Noona said...

huhuhu...peni suka sangat cerita macam ni..hehe...peni, kenapa ni..dah dah, jgn sedih yer....atok kan ade untuk peni..hehehe..

peni anani said...

kool stuffs: hehehe.. ye ke?? ok... tp peni yang tak suke cm ner??? hahaha

peni anani said...

atok: weaa.. bestnye.. peni tak g memane pn smlm.. apple ijo dgn honey vs bee dtg rumah bwk panadol.. peni dmam lalala~

peni anani said...

noona: adesshh.. atok dgn nenek la dear... keh3... atok kasi hiburan 1... hahaha

AiMaN said...

nak hiburan pe?

hiburan sensasi, berita terkini?

peni anani said...

hiburan untuk cucu2 atok r.. keh3.

berita bukan hiburan.. bweerrrkk

efa nur said...

don wory peni,don sad2 k..kumbang bukan seekor..hehe :D

peni,jom join bloglarian,efa tag peni taw...

http://efagurlz.blogspot.com/2010/12/jom-blogwalking-dengan-bloglarian.html

Noona said...

hahahha...

peni anani said...

hehehe.. masalahnye tengok kumbang lain sume tak berkenan adeesshh.. penglihatan dah kabur kot.. hak3

bloglarian??? hehehe.. ok2