CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Friday, December 3, 2010

malaysia ,brunei undian di tangan anda... jum afundi peni...


assalamualaikum V.i.P2 di hati peni sekalian.. ehemm.. ehemmmm... hehek bbatuk panjang kali ni.. keh3 bukan ape peni nak mintak jasa baik korang yang lalu lalang kat blog peni ni mengundi peni di blog EFA yang bertajuk "kalau saya jadi jutawan saya akan...." ritu peni ade juin contest ni.. tapi contest ni perlukan undian blogger2 yang budiman pulak... so peni mintak maaf kalau menyusahkan blogger2 yang kacak dan cantik untuk tolong vote untuk peni...

kalau ade sesiapa nk tahu kalau peni jadi jutawan peni nak buat ape boleh jew klik kat sini.. peni harap sangat rakan2 blogger vote untuk peni yup...kalau peni jadi jutawan nanti peni belanja semua yang vote untuk peni.. pilih je nk kereta ape?? lekiu... lekir.. tuah.. jebat.. kasturi... hehehe.. peni akan keluarkan untuk kalian semua.. tp bulanan settle sendiri lah yer.. hehehe...

p/s: thanks untuk sesiapa yang sudi vote peni
-thanks sbb setia melawat blog peni
-pssstttt.. hehehe tak tahan r.. ayat cm bebudak baik lak bile raih undi kan??
marsha,hafiz,mawi dulu pun macam ni kew.. hehehehe
-lastly afundi peni di http://efagurlz.blogspot.com
-pilih no4 peni anani tau... muaahhh.. tayang korang semua...


Best regards,

14 ulasan:

Ainaz said...

dah undi utk Peni..
=)

honeyvsbee said...

bukan budak baik..budak kuat bodek..hahaha

Anonymous said...

Da v0te peni.gud luck!

peni anani said...

ainaz: thank you dear...

peni anani said...

angah: hahaha... budak kuat bodek ek... hahaha... angah jan lupe bawak panadol ek

peni anani said...

anonymous: thank tou tayunk.. hehehe.. sape jew yang peni panggil tayunk tu kan... hehehe

sizuka[Izzati] said...

dah undi peni.semoga berjaya!

Noona said...

hehehe...noona nk volkswagen..fuhhh sedap nya klau dapat..hehehehe....dah undi dah..nk undi lagi skali bleh x? heheheh

peni anani said...

sizuka: thanks sizuka chumill.. hehehe

peni anani said...

noona: volkswagen.. hahaha.. peni bagi keta m'sia je kot.. keh2.. pape pun thanks

efa nur said...

waahh..gud job..hehe
kalau nak lagi gempak,peni letak parang kt leher semua org untuk paksa undi peni...hihihi GUD LUCK..teruskan usaha..:)

AiMaN said...

xnk vote peni..

peni anani said...

efa: ceh perli pulak si penganjr ni.. keh3

peni anani said...

atok: tak pe peni akan vote atok utk blog pilihan msia