CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Monday, November 22, 2010

6jam atas highway... lettiiiihhhh...

semalam peni kat penang lagi... raya katakan..so peni pun hantar la text kat kawan peni dua orang ni amber and ahlam...ye r kepala otak dah buntu dorang tak cakap nak balik pukul berapa??? hehehe.. beg mcm biasa r malas nk kemas


dah tu... dari janji pukul 5-6 jadi lah pukul 7... hehehe biasa r janji melayu... kitorang pun bertolak dari penang ke kuala lumpur.... adessshhh jem gile kat ats highway... tapi nasib baik kami bertiga kaki merapu meraban.. so mulut tak berhenti bergosip.. hehehe pot pet pot pet...

lastly nampak kotaraya tersergam indah didepan mata... tp elok la time tu semua dah betul2 letih... 6jam atas highway... jem sangat.... smpai KL jam 1pagi..rasa lambat la pulak nk smpai kt rumah.... padahal depan tu jew adessshh kaki terpeleot dah ni....babai geng....adiyoz amigos!

sampai jew kat rumah... tak larat gilew... letih bagai nk mati.. hahaha... so ade kedengaran bunyi telefon... borak jap.. then..... buuummmmm..... terlena smpai tak hengat dunia... krooorrrhhh... kroooorrrhhh... hehehe...

penat yang teramat sangat sampai lupe cuci kaki tangan dam mulut hahaha.... lepas tu bile tido mimpi mcm2 raksaksa fire francis light la.. graham bell kena cubit dgn mr. bean r ape r... adesshh... moral of the story.. kalo nak tido cuci tangan kaki dan mulut untuk mengelakkan mimpi yang menakutkan.. keh3...


P/S: BROADBAND PROBLEM R... ADESSHH TAK LEH NK ON9...
SORRY TAU!!

Best regards,

6 ulasan:

Bee @ honeyvsbee said...

ni gambar likis sendiri ker?

nowasheeda said...

hehe..klaka la peni nie..~

peni anani said...

angah... ye r.. hehehe lop belajar at kawan lop shada.. angah g r kawan nan dia..dia baik

peni anani said...

hehehe..ye ke??? alamak malu r... udam merah pipi ni.. hehehe

HaNTwO said...

cantik ar gambo ni heheh..

peni anani said...

gambo mane yang cantik.. hehehe.. thank you hantwo