CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Tuesday, November 16, 2010

sesi soal menyoal... -bila di tag... perlu menjawab la... lalala~


salam aidil adha buat semua... sebenarnye n3 kali ni bukan lah berkenaan dengan aidil adha... tapi berkenaan dengan... peni di tag lagi... kali ni oleh cik gebu... ok lah nk di pendek kan cerita cik gebu yang kiut-miut tu dah tag peni untuk siapkan jawapan bg setiap soalan cepu cemas.. huhu.. agak kritikal otak peni waktu menjawabnye.. mana taknye peni bukan dengo lagu sangat pun kan kan kan... jwpnnye pulak kene buat mengikut tajuk lagu dan artis... tak ke tersimpul sereberum nan serebelum lam pala ni..

dengan daya tahan yang agak macho
.. keh3 macho kew?? bweeerrrkk.. peni pun akan cuba siapkan jawapan tu walaupun terkeluar otak dri paksinya... huhu... sebagai calon peperiksaan yang patuh ,peni akan mencari jawapan agar tidak fail... untuk mengetahui fail ke tidak kite bace syarat2 contest ni dulu,kemudian sape yang nk juin silakan ok....

 You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go.! When you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this . The anwer to #20 is the Title of your notes.

1)If someone says, "Is this ok?? You say :
When you say nothing at all-ronan keating

2)How would you describe yourself?
                lucky-britney spears
(lucky kew… hope so!)

             3) What do you like in a girl?
A woman’s worth- Alicia keys
(kerana diriku begitu berharga… cehh wt iklan lak..)

4) How do you feel today?
    I just wanna be loved- papa roach
(hehehe ^^, )

5) What is your life's purpose?
     All around the world- ATC
    (teringinnye kan…. Mimpi jap… krrooohh… kroohh…)

6) What's your motto?
     anything but ordinary-avril lavigne
     (simple tapi umphh… huhu)

7) What do your friends think of you?
    nobody- wonder girl
( sedih kan… hurrmmm….)

8) What do you think of your parents?
      the one I gave my heart-Aaliyah
(love u mama!)

9) What do you think about every often?
     live like we’re dying- kris allen
(hehehe.. ingat 5 pekara sblum 5 pekara.. keh3)

10) What is 2+2 ?
      complicated-avril lavigne
(susah tol soklan tu cikgu… hehe)

11) What do you think of your best friend(s)?
     over protected-britney spears
    (I don’t need nobody telling me what I wanna)

12) What do you think of the person you like?
       you took my heart away-micheal learns to rock
(adesshhh awak curi hati saye…mati lah sy cm ni.. keh3)

13) What is your life story?
       a perfect circle-the outsider
(love my life…nangis sedih gembira gelak ketawa semua ada…)

14) What do you want to be when you grow up?
       paparazzi-lady gaga
     (kerja kacau org mcm abg nas rambot ketak)

15) What do you think of when you see the person you like?
      baby, I love you-jennifer lopez
(Hope I can find someone to say that word…)

16) What will you dance to at your wedding?
        I love you-barney song
        (hehehe… romantik ape…)

17) What will they play at your feneral?
       my heaven-big bang

18) What is your biggest fear?
       guilty-blue
(waaaa… manyak takot wooo…)

19) What is your biggest secret?
        hardest things-98degrees
(pstt… psstt..mane leh gtw…..)

20) What will you post this as?
       monkey business-black eyed peas
(hahak.. grenti peni kene pecat dr rancangan ni… huhu)
Wahhh cik gebu mendera peni nampaknye… adesshhh ditelan mati mak di luah mati bapak.. hehehe makan masa jugak la nk jwb soklan ni  2jam tau… adessshhh… nsib baik peni pintar… keh3.. uiitt.. skrg giliran peni pulak dera orang… 3orang calon yang tersangat peni harapkan ialah…

-mommy bee
-Mommy ayg(ni pemain simpanan… bz ank dia bru amik result UPSR

yang tu je yang peni berani tag… yang lain sape nk join pun boleh… hadiahnye berupa pakej pelancongan ke koreahehehehe acah jerr… hadiahnye tunggguuu!!!! Peni pn tak tau coz peni hanya di tag….

 selamat hari raya aidil adha... peni menyuun sepuluh jari memohon maaf.... 
maaf kawan2 peni tak dapat berwalking ke blog anda disebabkan peni terlalu sibuk... ni pun baru smpai at penang... n japg raya... tido pun belum... adeesshh... papai luv u all...

Best regards,

9 ulasan:

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
beutiful blog i tink..
join my blog..
http://prettydollie-truestory.blogspot.com

sya hassan said...

haha..akhirnye..
berakhir suda penderitaan cik peni kan?? miahaha>> ketawa dgn penuh kijam..

statement nie yg cik gebu suka..

kerja kacau org mcm abg nas rambot ketak..haha..lawak2..

nowasheeda said...

ok la nie..kreatif jek nak jawab..hee..~

peni anani said...

amania sofia: nt peni dtg blog kamu k




cik gebu: fuhh... lega rasanya.. keh3
uikk cik gebu lawak2 gak... tp nk send at sape ni...

peni anani said...

efa.... huhu.. pening woo sesi soal menyoal ni...

Bee @ honeyvsbee said...

haa nanti angah buat assignment..angah pon ader tag peni

peni anani said...

tak nmpk pun... angah tag ape... ngah dah tanak panggil lop ke??/ asyik panggil peni jew.. adehh... wase laen tawu...

peni anani said...

tak nmpk pun... angah tag ape... ngah dah tanak panggil lop ke??/ asyik panggil peni jew.. adehh... wase laen tawu...

Bee @ honeyvsbee said...

alaa mucuk2 lop ku tayunk,,,huhuh susahnyer nak buat tag niiii lagu BI tak layan sangat r,,angah rock,,,keh2