CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Wednesday, November 17, 2010

selamat hari raya and happy birthday....

selamat hari raya semua.. hehehe smbil bersulam ucapan tu peni nk juga wish birthday to someone tu... yang penah wujud lam hidup peni selama 7tahun... happy birthday hazul hafiz yang ke 25.. .mcm at kek kt atas tu... nmpk tak????...(sapa tak nmpk nujum pak belalang kata pendek umur... adessshhh pat mengaku... keh3) memandangkan tiap2 tahun sebelum ni kita smbut bersama... tapi kali ni kita dah tak macam dulu lagi so.... peni hanya mampu wish dalam blog je r.. peni pun tahu dia tak nengok pun... tp cume nk dia tahu... susah nk ilangkan memori tu...

untuk kali pertamanya sejak mengenalinya peni tak belikan dia hadiah... hehehe....sllu kua celebrate smbil bwk hadiah... so tahun ni rasa lain sikit r.... raya pun rasa cm tak payah pakai baju raya je... bkn ada orang nk dtg cm tahun lepas2 pun.... hehehe apa2 pun peni akan cuba hilangkan memori tu.... dia boleh takkan peni tak boleh kott... kan! caiyok2

uiit lastly peni nk ucap selamat menyambut hari lahir, dengan diiringi lagu pergi by izzat, semoga kamu diberkati,dimurahkan rezeki,di panjangkan umur serta mendapat kebahgiaan lebih dr kebahgiaan bersama dgn peni dulu....hurrmmm.. kamu tunggu panggilan peni untuk wish birthday atau tidak ek???? sorry... bkn peni tanak call or sms tp.... peni rasa kamu keterlaluan sangat sakitkan hati peni.. so hope u enjoy your self with your new gf and your friends... i'm leaving...

P/S: makan cake jangan lupa peni....
       ingat.. peni penah wujud dlm hdp kamu satu ketika dulu tau....
       now playing- aku rindu sayang kamu by black.. hak3




Best regards,

9 ulasan:

efa nur said...

urrmm...bila baca kisah peni nie, rasa hepy,sayu,suram n sedih macam nak nanges pon ade..hukhuk...

sabar ye peni...jadi lah wanita perkasa mcm efa..kehkehkeh ;p

btw,nampak sedap n cantek laa kek tu....nak jugak..!!! heee...:D

gmah said...

peni... uhukk3.. cedeyh...

tp bangga sgt sbb peni kuat ! yeeaahh ! go peni go !! :)

nway, i folow ue :) ahaks :P

sya hassan said...

sbr eak peni..
cikgebu pon turut sedeyhh..sob3..
anyway..heppy2 slalu ye peni.. =p

cik dira said...

pergi?sobs..touchinx uh

peni anani said...

efa: sedih ke?? alamak peni lagi sedihh... uwaaaa.... ok nt peni jadi perkasa macam efa ek... iyaaakkk......

peni anani said...

gmah: huhu peni kuat macam badang.. hehehe.. tp sedih ugak... sob... sobb...


thanks cik gebu... ok2 peni ni kuat tengok downg cakap peni kuat... keh3

cik dira: pergi by aizat sedih tp best kan... jangan touching2 tau t peni sedih...

AiMaN said...

hahaha...padan muka...

AiMaN said...

7 tahun..lama jgk..hik3..

peni anani said...

atok jahad.... hahaha

lame r... 7tahun...