CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Wednesday, November 10, 2010

atok ku yang bijak

aduiiii laaaa... wakaka tergelak besar peni nan sowang bloger ni.. nama samarannye Atok a.k.a aiman  tak kisah hehehe... smlm peni ade tanye dia cm ner nk bg badan gemuk... hahaha tahu tak skali atok buat en3 untuk peni cara-cara nk kasi gemuk. mmg banyak r petua yang atuk ni kasi...mmg berguna pun.. "akan peni cube ye tok.". tapi yang paling tak tahan dia suruh pani makan ubat cacing hehehe ada ke patot.. wakaka... "peni dah besar la tok"... dah tu ayat last at en3 nye, dia persoalkan nama  'peni anani' hehehe nama tu honeyvsbee yang kasi.. mmbr bloger ugak r.. dia yang ajar peni cara-cara nk join ber blog ni...

tub...tub.. malam ni peni g blog atok tetibe je peni nampak besar jer nama peni at situ... hahaha... tahu tak ape tajuknye.... sedih tul membacanya.. peni anani= sejenis kuda???  hahaha.. wahhh.... siap search ag nama peni... atok tak puas hati selagi tak tawu makna nama peni.. so atok search lagi.. dan atok pun jumpe r maksud peni tu ialah sekeping syiling... hahaha.... tapi atok peni ni kan dia suke tol bebankan pemikirannye... so dia pun gali kat lain pulak... hahaha tahu tak lasly dia jumpe singa laut.. hehehehe baru dia puas hati... keh3 

thanks la atok ku yang penat berusaha dan bersusah payah cari maksud nama peni tu.. hehehe.. nasib baik atok dah tua kalau tidak peni dah humban atok masuk dalam batu belah batu bertangkup tau... hehehe... tp ape yang peni nk puji at sini atok seorang bloger yang hebat... blog atok semua best-best...

p/s: huhu bodek cikit.. keh3


Best regards,

8 ulasan:

HoneyvsBee said...

Hahahax. .so bg tau la atox tu makna nama peni tu. .kehkeh. .lawok lawok. .

AiMaN said...

cian kat cucu atok ye..x pela..atok panggi penny..maknanya panggil duit..hehehe..kira berharga la penny ni...penny jgn marah2 taw..nanti cepat tua macam nenek..hehehe...sayang cucu atok ni...berblog la rajin2...atok tergelak2 sampai ter klik byk2 nuff cucu...hik3

lov poison said...

angah r punye pasal... hahaha

atok>tape2 peni dah tuko pown pas ni atok panggil at peni lop yer... lop tu mmg nick name pani sejak dedulu lagi.. hahaha buat blog sesaje cri nama baru... huhu

AiMaN said...

ecece...cian cucu atok ni..kena tukar nama..ok la..x payah la marahkan angah...hehehe

apek poyo said...

atok tak bole blah..mnm kopi byk..akakkakak

AiMaN said...

spe lak apek poyo ni? nk pegi melawat leh? hahaha

HoneyvsBee said...

Kehkeh. .angah plak di salahkan, ner la tepikir ada atox yg nk g search manyak2. .uwek. .

peni anani said...

hahaha... tok takjadi tuko name r... cm tak serasi jew nama ni tu at blog... keh3

apek... atok prihatin... hehehehe


hahaha... sabo ngah atok sayangkan cucu dia... keh3