CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Friday, November 19, 2010

birthday peni esok la... tp terharu ugak dah ade orang yang wish at peni dah...

heheiii bebeh... wakaka... mcm rock jew... huhu... uiiitt... esok peni dah tua r... hehehe... esok 21 november tahun rimau peni menyambut birthday peni yang ke 24.. hehehe.. patot r rase cm semakin pelupa rupanya udah tua... kah3... nk tanya ni...sape lagi tua dri peni cube angkat tangan... huhu tak yah gtw k... peni dah tawu sape.... msti r ATOK hak3... dia an dah ramai cucu.. peni single mingle ag... still available ok... hahaha... (jangan mara ok... senyummmm semuaaa... say monkeeeeyyyyyy) >click< dah dapat pun gambar kowng senyum smpai dahi... hahaha

adesshhhh... melalot pulak beta pagi ni... sebenarnye beta nk gtw ade orang awal2 ag dah wish bufday at beta... hahaha.. orang tu ialah  %=+8&4#$2!@ ??.<'++ sbnrnye identiti mangsa terpaksa peni rahsiakan memandangkan beliau tidak mahu namanya di paparkan...(sbnrnye dia tak wujud dlm dunia blog so tak yah letak nama kot...adessshh... sori ye penunggu kubur....) ni video yang dia antar at peni... sangat2 cute.. peni suka sangat!!! thnks coz u still remember my birthday...katanya, tuan punya video akan bertolak ke s'pore by tomorrow.. sbb tu dia send awal... hurrmmm g elok2 k...
alamak tak leh upload lak... ape masalahnye cube kite soal sama encik google atau miss broadband yang agak sengal tu!!! sori beb.. qu tak pat upload video mu... aq di sabotaj oleh tokey blog.. keh3 pisss...


p/s: video tu sweet sangat.. mcm coklat

fakta: peni suke makan coklat... tapi tak gumuk pun... adehh... ape salah ku pada diri ini...sobb... sobbb...


Best regards,

9 ulasan:

sya hassan said...

nak wish jgk la..heppy besday peni.. smoga cpat kawen eak..hehe.. =p

Bee @ honeyvsbee said...

uit awai wish besday....wawawa nak g mana esok ??

Bee @ honeyvsbee said...

lop mcm mana buat tulisan gerak2 n kaler2 tu

AiMaN said...

mu da lg cucu ni....hehehe..

HAPPY BESDAY!

peni anani said...

cik gebu.... jangan r wish awal2... nt malam r... kol dobelas...

peni anani said...

angah bukan lop yang nk p jejalan tu... tp sahabat kite, tu pasal r di wish awal2... hehehe..

nk wt tulisan gerak2 tu ek??? japg lop ajar angah... mcm2 ade tau...

peni anani said...

muda remaja ag r tok... hehehe... boleh shuffle ag nih.... keh3

saya_arief said...

na ucap gak..
camat ari tua.
:D

peni anani said...

arif: belum tua lagi r... huhu