CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Friday, November 26, 2010

saya nak topup percuma dari bee

assalamualaikum murid2.. keh3 lame beno tak mengajar budak2 tersasul pulak.. hahaha....

peni telah di tag oleh MRS.BEE  untuk join contestnye.. hehehe... sesape nk try juin boleh jew cube cuitkan cursor anda pada nama mem besar itu.. hehehe...

 syrat-syarat untuk join contest ni senang jew semudah ABC ye murid2 hahaha..peni copy terus yer... untuk mengelakkan kesalahan dalam penyampaian.. hahaha.. skema tahap cipan nih.. huhu..ape yang perlu kita buat ialah:

1 : mestilah jadi followers bee.( http://honeyvsbee.blogspot.com ) ( http://beecontest.blogspot.com)COPY foto contest dan letak di sidebar (tak paksa)dan entry anda.
2 : buat entry tentang GA ni...buat yang simple2 ajer , dengan tajuk "SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".
Dan link kan ke blog bee.
3 : TAG 3 kawan anda.

4 : tinggalkan url entry anda di komen box ini SAHAJA .
kriteria pemilihan :
cabutan bertuah olh anak - anak bee.keputusan muktamad..
hadiah pertama : topup (maxis,celcom,digi) berjumlah RM 30.00.
kewujudan hadiah ke - 2 dan ke - 3 akan diberitahu kelak bergantung kepada jumlah penyertaan
itu sahaja mudah kannn ?? jemputlah join bagi memeriahkan lagi..
GA bermula 19/11/2010 - 19 /12/2010 12.00 malam (atau kalau banyak tutup awal sikit)
eh bole ker mcm tu ?? suka hati lahhh hahah.
gud luck!!!!


ini peni punye karangan untuk contest ni: 

say nak topup percuma dari Bee a.k.a angah kerana saya belum kerja lagi... saye ni penganggur yang tegar...saye bkn  malas nk kerja, tapi kerja tu belum cari saya lagi.. huhuhu.. lagi satu saya nk sangat topup tu disebabkan saye jarang keluar rumah.. untuk ke kedai sekali pun saya malas nk turun.. hehehe


adoii saya.. saya.. saya.. rasa saya keterlaluan menyebut saya kerana terlalu formal la.. anagah oii.. adesshh.. angah lop perlukan topup tu sbb nanti lop boleh msg nan angah.. hak3kite boleh bergosip tentang dunia hiburan ni.. mesti best kan...


kalau angah kasi lop topup tu lop janji lop akan wat super saver dan bergayot dgn angah selama 1 jam.. itu pakej terhebat yang penah lop tawarkan untuk angah buat masa ni.. hehehe.. uikk macam lop pulak yang owner contest ni keh2 love u ngah.. papai... huhu


macam tu jew nk siapkan contest tu.. senangkan... so sekarang kite tunggu jew anak2 dia nk pilih sape.. hak3.. nama yang akan peni tag ialah...


efa
cik gebu
atok


dengan ucapan semoga berbahagialah kamu bertiga.. hehehehe...


p/s: lop tu nama manja peni yang kerap kali digunakan oleh rakan media.. keh3

Best regards,

17 ulasan:

sya hassan said...

aiyakk..daku ditagged lagi,, baek la peni.. GA in progress ye.. hoho..
tenkss peni tayunkkk..

Bee @ honeyvsbee said...

aiyarkk rajin melukisss..haha angah tk kira dr entry laaa..nanti suruh budak2 buat cabutan bertuah jerrr

Bee @ honeyvsbee said...

haa cik gebu tunggu tag ke baru nk join...

Zaer!! said...

nak jugak topup.;p.Gudluck!

AiMaN said...

da join la peni

efa nur said...

hahaha...gud luck peni..:)
kalo peni dpt topup 2, sila gayut ngn efa jgk taw...wee...:)

best contest..:)

peni anani said...

cik gebu... cepat sahut cabaran tag tu.. hehehe.. nt leh menang topup dan boleh call peni

peni anani said...

angah: hehehe.. lop tawu anak angah yang akan cabot undi tu.. sbb tu lop lukis depa yang cabut.. keh3

peni anani said...

zaek: nak topup juin lah contest tu yep...

peni anani said...

atok: owhh.. atok dah juin ek?? keh2 sori2...

peni anani said...

efa: baik efa.. nt peni gayut nan efa tau... jangan risau..

Noona said...

lop??? comel nya nickname...
wahhh,bestnya kalau bleh dpat top4 tu percuma tapi xyah masuk contest ni.......

AiMaN said...

peni..peni tengok la ni..surprise

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

efa nur said...

hehehe.. ;D

alaaa..peni,cbox peni xkuar laa...xleh nk citchat ngn peni..byk kali efa try xboley2..
makin parah line bb efa nie..hukhuk :(

peni anani said...

noona: lop tu terjadi bila di sambungkan perkataan lovpoison.. jd r lop... benda ni lak terjadi sbb angah dulu nick dia lip... peni sllu panggil dia lipas... keh2 jahadkan peni

peni anani said...

atok: peni dah tengok and komen.. thanks ye atok muchuj..

peni anani said...

efa: ye ke?? an shout box ade kat bawah tu.. takan dedua tak leh guna kot