CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Wednesday, November 17, 2010

award yang ke3 oleh cik gebu dan appleijo...

uiikkk.. thanks to appleijo and cik gebu coz dah kasi award at peni.. kenape peni  satukan en3??? jwpnnyeialah disebabkan insan bertuah ni dah kasi award yang sama at peni... teringin tak nk tengok award ape???? awardnye ialah... jeng... jeng... jeng.... 


uiikkk betul ke blog peni cantik?? cm tak percaye jew..(pap..pap..pap... smbil tampar pipi sendiri...) anyway huhu sbb insan2 ni dah terlalu baik dengan peni,peni rasa korang patut melawat blog yang indah itu.. blog cik apple ijo ialah it's my life yeahh. blog cik gebu mucuk pulak namanya ialah ~aku gadis biasa~

tapi sebelum terima award yang agak cantik tu peni perlu jawab soalan yang mengancam nyawa... hak3... adesshh minggu ni minggu soal jwb jew ek... botak pala peni dok jawab soalan tau tak.. hahaha... 2-3 bulan lagi gmbo peni at ats tu sume kena pakai topi... rmbut abis gugur...otak kena siksaan mental... huhu~


     1.berikan satu nickname untuk sy.
       -cik gebu muchuk (hehehe jan marah, nt kine jual..)
 -appleijo malaikat kecil

2. ucapan untuk pemberi award.
-thanks to cik gebu and apple ijo kerana member award ni untuk peni… disini pen ink ucapkan terima kasih pada fan club peni… ececeh… mcm artis r oulak… bweerrkkkk

3. berikan 6 artis or singer or band group yang korang minat.
-fahrin ahmad..( waahh.. kalau lah dia jd bf peni, jnji peni jd gf yang baek.. keh3)
-siti nurhaliza (dr kecik2 dulu lagi…)
-fasha sanda ( tak yah cover ala2 baik gitu)
-fazura (huhu.. hot kan)
-mus may ( u rock beb!)


4. bagi award neh kepada 10 blogger yang mempunyai blog cantik lagi cun. blog mereka sgt cun :

·             Atok
·         Efa
·         Shada wentz
·         Sukahati
·         Apek jual kopi
·         Mommy


6 orang jew yang peni dapat tag.. hehehe.. nt peni tag lagi k.. hehehe.. lastly thankyou sangat untuk appleijocik gebu kerana telah memberikan award yang sangat bermakna ini untuk peni.. peni harap karier dalamdunia seni ini tidak terhenti disini saja..keh3 tiru ucapan siti nurhaliza,,, keh3 chow!!! 

P/S: senyum sampai lutut… ngeee~



Best regards,

10 ulasan:

Bee @ honeyvsbee said...

amboiii...senyum pai lutut tak boleh tahan

zianazone said...

hehehe gitu plakk ekk..apesal plak appleijo itu malaikat kecik :P

sya hassan said...

ye2..same2 peni..
senyum2 lah slalu yaw..
tayamm peni..miahihi.. =p

efa nur said...

waaaahhhh.....efa kena tag laa...kehkehkeh...:)

TAHNiah & tenkiu peni...hihihi :))

peni anani said...

angah:senyum mengeleber smpai lutut r... keh3

aty:aq kasi malaikat kecik tu pun dah besar rahmat tau.. nk menyoal lak keh3...

cik gebu: ni senyum smpai patah gg taw... keh3

efa:u r welcome dear...

AiMaN said...

bila atok nak dpt ni?huhuhu

AiMaN said...

x best la award ni..hehehe...mr universe xde ke?hahaha

peni anani said...

amik jew r atok uiit.. copy at situ..

lw miss universe ade peni pun nak... hak3

AiMaN said...

nanti atok buat miss universe tuk peni..hehehe

peni anani said...

yeahhh... peni jadi miss universe nt... wihuuu... keh3 berangan boleh r tokk...