CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Thursday, November 25, 2010

fahrin.. oh.. fahrin...

kalau diberi peluang untuk anda.. anda...dan anda.... memilih jejaka pilihan dikalangan artis, siapakah insan betuah itu???? jum kite lihat siapakah jejaka pilihan peni. adakah dia remy ishak, fizo, fahrin atau artis2 popular yang lain..... cube teka???? hehehe mesti ramai yang tertanya2 kan.. huhu

ni lah jejaka pilihan peni, kalau dapat buat calon suami sumpah peni tak cari lain.. hahaha... rasa cm kilang gula tumpah pulak...manisnye ayat peni kan?? huhu yang penting peni mmg minat dia.....
fahrin ni macho gile kot... hehehe.. terlalu macho la kan....best je tengok muka dia,manis sangat,kentot pn busuk  wangi law dapat becinta dengan dia.. peni solo smpai sekarang sbb peni tunggu datoK  fahrin r... hehehe..

kenapa peni pilih fahrin ek???? peni pun agak serba salah la kn.. hehehe nk pilih remy ishak tapi banyak gosip... macam fahrin ni tengok r siap pakai baju 100% single lagi an an an??? same macam peni...hak3 berangan bkn kena bayar pun...(mama peni selalu kata cm tu!!)



minat gile smpai tahap gaban kat mamat ni.. hak3 tapi jangan tanye lebih2 coz peni tak wt kajian terperinci tentang bakal suami peni ni.. hehehetapi kalau tanye kenapa dia tak minat peni, peni tahu r jawapan tu..... sbb dia tak jumpe peni lagi kot.... hak3 lg satu sbb peni tak glamer hak2 dush2 tampo pp dia slow2.. keh3

walau bagaimana pun dia tetap hero pilihan peni walau ramai lagi artis yang hensem kat malaysia ni.. hehehe... sama2 lah kita doakan kebahgiaan peni dan fahrin hehehe aminn.. (waahh.. rase cm betul2 pulak... kalau betul pn ape salahnye kan? hehehe)

yang bagi inspirasi buat entri yang ditelan mati mak diluah mati bapak ini ialah EFA dan CIK GEBU. diaorang ni lah dari pagi tadi cuba rebut fahrin dari peni.. tak patot tul kan... adesshh.. (nak kenal diaorang tu sape? click jew at nama diaorang.. mudah dan tepat).

p/s :lebiu fahrin.. lalala~
     :jangan jeless.. huhuhuhu
     :siapa artis pilihan anda???... tapi jangan curi fahrin nt peni merajok huhu...

Best regards,

15 ulasan:

efa nur said...

peerrgghh...kacak lagi bergaya n3 peni kali nie...!!

dah..dah...berenti berangan...
SILA PULANGKAN KEMBALI FAHRIN KPD EFA....!!!HAHAHAhampeh..hikhik :D

neway,mekasih peni sbb selitkan jgk name EFA ngn CIKGEBU..(rase glemer jap)haha :))

Bee @ honeyvsbee said...

suka sangat kat amy search..hahah

tieha ismail said...

hehehe suke fahrin eh...btw, tieha dapat tgk fahrin konvo aritu pas dier abis blaja...walopon lame dah sangat, still ingt....jangan jelez eh..

peni anani said...

efa: jangan memain.. fahrin peni punye tau!!! hehehe mmg kacak dan bergya entri ni sbb ade gandingan hero dan heroin yang sepadan... huhu.. same2 glemer la cik gebu dan efa nt..

peni anani said...

angah...lop tawu angah cinta sama rock dan amy...amy the best gak pd lop.... mus may pun... tp utk jd pasangan hidop lop pilih fahrin... huhu

peni anani said...

tieha: alamak ye ke??? jeles ni... uwaaa... sile hilankan ingatan itu...

nadzirah aqilah said...

peminat fahrin rupanyer.. hahahaha

peni anani said...

hehehe... minat gak ler... tap law tanye sal dia tenganga r jugak tak tawu nk jawab.. keh3

fauzibest5 said...

hahaha..cuba try dia kentut,tengok wangi ke busuk XD

peni anani said...

hehehe.. kalau busuk pn kate wangi.. keh3

sya hassan said...

a'a kan efa?? trime kseh ye peni krna m'glemerkan nme kitorg..hua3
ehem3..cik gebu xrebut eakk.. efa je yg rebut...hua3.. cik gebu mnat fizoo je..haha..

peni 6t kawen.. jgn lupe jemput cik gebu nga efa taw..hoho

psstt: nie lah dye law brangan kuat sgt.. smpai kentot bsuk pon kate wangi..haiyaaa..hahaha

peni anani said...

cikgebu: cik gebu nan efa r yang kacau bilaukan otak peni smlm.. smpai terhasilnye entri sal fahfin ni.. hahaha.. ye la cik gebu amik fizo.. fahrin peni punye k.. lalala~
ok doakan peni kawin nan fahrin tau.. huhu

psst2: tiap kali dia kentot dia spray one drop perfume r.. hehehe...

sya hassan said...

wah..hbt la kite efa..leyh mengacau bilaukan otak peni.. tahniah tuk dri sndri dan efa..hua3..bgus2.. peni memahami..jgn amek my fizo k?? (bajet fizo 2 ko yg punyer ye cik gebu?? -.-'').. 6t kawen.. buat nsi myk petrol + ayam metana eakk?? hua3.. kasi tetamu mkn..secret recipe kiter 2 peni.. hoho~~

efa nur said...

muahahhaa...kite mmg hebat kn cikgebu..kn...kn peni...hehehe

kebab0ooom r menu korg 2..malat0p..!!hikhik ;D

peni anani said...

ceh... cube kacau bilaukan prcintaan peni yer... huhu... ciap kowng nt peni panggilcosama buat bom hahaha