CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

cuit2 my sponsor

Followers

q




Monday, November 15, 2010

contest: photo Addict

alamak.. peni kena tag lagi... kali ni oleh rakan baik peni zianazone atau lbh dikenali sbg appleijo, tapi peni panggil dia aty ala2 filem philipine gitu kan... huhu.. cik apple hijau yang baik hati lagi menarik tertarik kau memang de bom ni dengan sengajanye g tag peni... adessshhh... sbnrny peni ni tate mud nk mengarang lagi... coz peni letih sangat.. idea pun kering... tp untuk tidak menghampakan kwn terbik peni peni buat juga... hehehe...(baik kan peni....) tapi simple jew ek...

Port Dickson 14nov 2010


 peni suka gambar ni sebab pemandangan dia indah sangat... sunset bukan senang nk tengok tau...dah dapat peluang cmni kena tunggu lah sampai matahari terbenam....masa jejalan kat pantai time petang2 cm tu smbil main ombak, masalah yang bersarang dlm kepala otak peni ilang sikit demi siki...patutlah orang kate bila ada masalah kite perlu cari tempat yang tenang untuk hilangkan masalah tu...dan ianya mmg berkesan!!! hehe
suasana lagi satu waktu panas terik... hehehe.. mmg fikir 2-3 kali jugak nak menyelam tengah2 panas.. tapi apekan daya daun nyiur di pantai melambai2 menantikan kehadiran kami.... so terus berlari menuju ke pantai.. hehehe kat sana juga ada aktiviti yang hebat.. banana boat.. try la pasti tak rugi...tu je kot.. keh3 tp enjoy sangat...

sesape yang nk juin contest ni mestilah patuh peraturan jalan raya spt yang ditetapkan oleh owner contest ni iaitu cikYUYU... (adesshh ayat skema je kali ni...keh3 maafkan hamba penunggu gua...) :

syarat :

1 ) mestilah jadi follower cik yuyu nie tuk memudahkan anda
mendapat info terbaru tentang contest nie ye
DONE
2) letak banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR selame
tempoh contest ni berlangsung dan link kan banner itu kepada
entri ini okay :)
DONE
3 ) upload hanya satu keping gambar anda spt cth :
dan mestilah karang dan buatlah satu entry
                                                                     yang bertajuk :
saya/gua/aku/wa suka gambar nie sebab...
(coretkanlah kenapa anda suka gmbar anda)
                                                                             DONE:))
4 ) tag 3 rakan-rakan anda
mommy bee , mommy lavender ,atok & suka haty
DONE
5 ) tingalkan jejak link entry anda kat comment post ini eak
DONE

INFO !!
tempoh contest : 14 nov 2010 - 27 dis 2010
hadiah : rahsia...jeng..jeng..kata cik yuyu, so gengs..slamat mjalan kan TAG anda ekk hehehe..
 

Best regards,

8 ulasan:

zianazone said...

hahaha wachaaa..haa kan udah kna tampo wekk2 :P mentang2 arr tate mud..ko copy paste aje apa yg aku type syarat2 tu ekk..hahaha,tp tak pa..karangan ko tng gambar tu best jugak beb...cayokkk2..

peni anani said...

hahaha.. karangan bdk2 tadika weh... jd cm gitu lah.. adeeessshhh... ko tampo aq yerkkk ... nk kena tol... hehe

unieylovesherself... said...

dah disemak...cikgu sedang bgi markah..hihihi

peni anani said...

hehehe... alamak cikgu dtg... bangunnn semuuuaaa... selamat malam cikgu.... hehehe

Bee @ honeyvsbee said...

wehh aty udah tag kawe...wawawa gambor lam henpon 500 keping ilang...

peni anani said...

lorhhh nape jd cm tu... memory angah rosak ke

apek poyo said...

lah..apasal tak jumpa ek masa g PD ..padahal tgk pic mcm tempat yg sama..dan hari yang sama...

peni anani said...

uiikk.. apek g PD jugak kew?? tak perasan kot time tu.. hehehe... lw jumpe peni lariii.. hak3